Lisboa antes do terramoto de 1755


Uma visita virtual pela Lisboa anterior ao dia 1 de novembro de 1755. Logo no começo tem uma gaffe na data do terramoto (1775). Acontece...

5 comentários:

Anónimo disse...

Pois é, acontece e não aconteçe como você escreveu.

Rui Prudêncio disse...

Pois é...agradeço a correcção. Um Bom Ano Novo.

Matheus disse...

Passando para conhecer o blog, muito bom!!

Matheus disse...

Parabéns pelo ótimo trabalho!!

Anónimo disse...

Filloi me keqkuptime të vogla pas të cilave më tha se do të ishte mirë të bëja një pushim, që mendoj se u kthye në një ndarje. Ai nuk më kërkon më. Më trishtoi sepse ishim bashkë që në shkollën e mesme dhe ai ishte dashuria ime e parë dhe e vetme. Kërkova ndihmë në të gjithë internetin dhe pashë kaq shumë njerëz që postonin dëshmi për Dr DAWN, mora kontaktin e tij përmes një prej komenteve dhe fola me të për situatën time dhe ai shpjegoi procesin e pajtimit dhe se si do të më ndihmojë pajtohu me të për tri ditë. Kanë kaluar saktësisht 3 muaj që kur e kontaktova tani dhe gjithçka ishte perfekte dhe më duhej ta postoja këtë sepse ai meriton të gjitha fjalët e duhura për të më ndihmuar.
Ai është WhatsApp: +2349046229159
Email: dawnacuna314@gmail.com